Testimonials

Sensitivitets – og grænsetræning i relation til tilknytning.

Tilbagemelding fra et forløb á 5 sessioner á 3 timer. Feedbacken er fra en af mine eksamensklienter, en ung kvinde. Jeg er glad for feedbacken, fordi, det arbejde min klient har lavet virkelig er meningsfuldt for rigtig mange, både kvinder og mænd, at dykke ind i. Behov og grænser. Vi træner at mærke og at udtrykke.

Det var til tider svært for mig at mærke præcist hvad og hvornår noget ændrede sig, men noget ændrede sig, imens jeg var i forløbet. Jeg begyndte helt lavpraktisk at være bedre til at mærke, når mine grænser blev overskredet, både i mit sexliv, i mine relationer og arbejdsliv. Det kropslige arbejde gjorde, at jeg nærmest ubevidst blev mere og mere opmærksom på mine grænser i forhold til andre.

Jeg havde oplevelser af, at jeg imens jeg havde sex kunne sige “det føles ikke rart” eller “kan vi gøre det her i stedet for” og rent faktisk lytte til og reagere på de grænser jeg kunne mærke blev overskredet. Det har jeg aldrig kunne gøre før.

På samme måde har jeg kunne mærke det i mine øvrige relationer, og på min arbejdsplads, at jeg kunne sige fra i situationer, hvor jeg førhen bare ville have sagt ingenting og accepteret det. Det har føltes enormt empowering, og jeg kan mærke, at for hver gang jeg siger fra, så slapper min krop lidt mere af, fordi nu ved den, at den bliver lyttet til.

Jeg er oprigtigt taknemmelig for det arbejde vi har lavet, og jeg føler virkelig, at det var det første store skridt hen imod at leve i overensstemmelse med mine grænser.