Profil

Yacine Maria Baldeh

Min baggrund for at arbejde med somatisk sexologi er inspireret af den tantriske filosofi kombineret med mine mange års erfaring som psykomotorisk terapeut og psykoterapeut. Igennem de sidste 18 år har jeg arbejdet med psykomotorisk terapi & behandling. De seneste 11 år har jeg suppleret med psykoterapi.

For tre år siden startede jeg på tantrabehandler uddannelsen hos C.H.A.I. De seneste to år har jeg været assistent på henholdsvis C.H.A.I’s tantrabehandler uddannelse samt på yonimapping uddannelsen. Et berigende arbejde som jeg vil forsætte i løbet af 2021 og 2022.

For mig er det tantriske univers en forlængelse og fordybelse af mit terapeutiske virke. Hvor jeg igennem flere år har savnet at kunne arbejde mere helhedsorienteret med sanselighed, seksualitet og grænsearbejde. Dette har været en del af min bevæggrund for at videreuddanne mig inden for den integrative somatiske seksualitet, som uddannelsen hos *C. H. A. I står for.

Lige nu er jeg i gang med afslutningen af min uddannelse og jeg forventer at blive certificeret i juni 2022.

I forbindelse med min eksamen og certificering søger jeg klienter, som mod at modtage behandling til en reduceret pris, vil være ‘eksamensmateriale’ for mig. At være eksamensklient hos mig betyder at jeg har brug for en feedback fra dig, omkring din oplevelse af at få en eller flere sessioner hos mig. Alt foregår i anonymiseret form, selvfølgelig i overensstemmelse med dit samtykke. Og jeg har naturligvis tavshedspligt.

På det personlige plan kan jeg fortælle, at jeg er 48 år, jeg har tre børn og lever sammen med min kæreste gennem 19 år. Som menneske veksler jeg i mellem at dykke ind i dybe lag, hvor ro og grounding hersker samt bruge min kreativitet og sætte energi i bevægelse.


Uddannelse.

Psykoterapeut, MPF

Psykomotorisk terapeut, dap.

2010 – 2012
Psykoterapi ved Bent Falk.
2-årig efteruddannelse i Gestaltterapeutisk sjælesorg & eksistentielle samtaler.

2008 – 2004
Psykoterapeutisk Institut.
4 årig uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi:
• Eksistentiel psykoterapi.
• Familieterapi.
• Gestaltterapi.
• Klientcentreret psykoterapi.

2001 – 1998
Skolen For Kropsterapi & Afspænding.
3 – årig uddannelse til Psykomotorisk Terapeut (tidl. afspændingspædagog).

Medlem af  DAP, danske afspændingspædagoger.

Desuden en lang række kurser.

Supervision.

Jeg modtager fast supervision dels indenfor det psykoterapeutiske arbejde jeg udføre samt i forbindelse med mit kropsterapeutiske arbejde.

Ligeledes vil jeg modtage supervision på de sessioner der vedrøre tantrabehandlinger og bodywork.

*Copenhagen Heart Awakening Institut.

Derudover er jeg frivillig hos CSM, center for seksuelt misbrugte.

Jeg har en gruppe i Holbæk, hvor jeg støtter deltagerne i at rumme deres krop. Og give plads til kroppens sansninger, behov og grænser.

Et meget berigende arbejde.