Profil

Min baggrund for at arbejde med somatisk sexologi er inspireret af den tantriske filosofi kombineret med mine mange års erfaring som psykomotorisk terapeut og psykoterapeut. Igennem de sidste 17 år har jeg arbejdet med psykomotorisk terapi & behandling. De seneste 10 år har jeg suppleret med psykoterapi.

bty

For mig er det tantriske univers, indeholdende; somatisk kropsterapi en forlængelse og fordybelse af mit terapeutiske virke. Hvor jeg igennem flere år har savnet at kunne arbejde mere helhedsorienteret med sanselighed, seksualitet og grænsearbejde. Dette har været en del af min bevæggrund for at videreuddanne mig inden for den integrative somatiske seksualitet, som uddannelsen hos *C. H. A. I står for.

Lige nu er jeg i gang med afslutningen af min uddannelse og jeg forventer at blive certificeret primo 2020.

I forbindelse med min eksamen og certificering søger jeg klienter, som mod at modtage behandling til en reduceret pris, vil være ‘eksamensmateriale’ for mig. At være eksamensklient hos mig betyder at jeg har brug for en feedback fra dig, omkring din oplevelse af at få en eller flere sessioner hos mig. Alt foregår i anonymiseret form, selvfølgelig i overensstemmelse med dit samtykke. Og jeg har naturligvis tavshedspligt.

På det personlige plan kan jeg fortælle, at jeg er 46 år. Som menneske veksler jeg i mellem at dykke ind i dybe lag, hvor ro og grounding hersker samt bruge min kreativitet og sætte energi i bevægelse.


Uddannelse.

2010 – 2012
Psykoterapi ved Bent Falk.
2-årig efteruddannelse i Gestaltterapeutisk sjælesorg & eksistentielle samtaler.

2008 – 2004
Psykoterapeutisk Institut.
4 årig uddannelse i oplevelsesorienteret psykoterapi:
• Eksistentiel psykoterapi.
• Familieterapi.
• Gestaltterapi.
• Klientcentreret psykoterapi.

2001 – 1998
Skolen For Kropsterapi & Afspænding.
3 – årig uddannelse til Psykomotorisk Terapeut (tidl. afspændingspædagog).

Medlem af  DAP, danske afspændingspædagoger.

Desuden en lang række kurser.

Supervision.

Jeg modtager fast supervision dels indenfor det psykoterapeutiske arbejde jeg udføre samt i forbindelse med mit kropsterapeutiske arbejde.

Ligeledes vil jeg modtage supervision på de sessioner der vedrøre tantrabehandlinger og bodywork.

*Copenhagen Heart Awakening Institut.