Priser

Priser pr. 1.10.2022

Somatisk sexologisk session varer 3 timer og koster 1.800 kr.

Gos – grænse og sensitivitetstræningssession varer 3 timer og koster 1.800 kr.

GOS – Grænse og sensitivitetstræning i relation til tilknytningsmønstre. Forløb bestående af 5 sessioner á 3 timer koster 8.100 kr. Forløbet kan betales samlet eller over 2 gange.

🌿 Yonimapping session varer 2 timer og koster 1.200 kr.

Yoni forløb bestående af 5 sessioner á 2 timer koster 5.400 kr. Forløbet kan betales samlet eller over to gange.

Priserne er særpriser, som gælder frem til min certificering. Til at samle mit eksamensmateriale sammen og dokumentere, lære og modtage supervision på mine sessioner, har jeg behov for et kort skriftligt eller mundtligt feedback fra dig efter behandlingen. Det er en del af betingelsen for at du kan modtage sessioner til denne særpris. Alt behandles i anonymiseret form og i overensstemmelse med de etiske regler jeg følger, som du kan læse her.

Betaling.

Du kan enten betale med mobile pay til dette nummer: 99574 eller kontant. Der betales enten lige inden behandlingen eller umiddelbart efter.

Vilkår for tidsbestilling & afbud.

Du kan kontakte mig pr. telefon, hvis du ønsker at booke en tid hos mig. Fang mig på dette nummer: 2425 0569, så kan vi finde en tid.

Reglerne for afbud er, at jeg skal have afbud via opkald eller sms senest 24 timer før din bookning ellers faktureres du for det fulde honorar.